Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

Gruppresor och temaresor till Gran Canaria blir bara allt populärare

02.04.2017 · Posted in Resor

Temaresor och gruppresor till Gran Canaria

Kombinerade paket, tema och gruppresor till Gran Canaria, öarna med ett av världens bästa åretrunt klimat, bara ökar och ökar.

Skräddarsydda resor och paketlösningar är tydligen vad svenskarna gillar just nu, de gamla hederliga sol, bad och chartersemestrarna är såklart fortfarande ett säkert kort även om många nu verkar vilja vara en aning mera äventyrslystna och istället kan välja en vandring/äventyrssresa, hälso/träningsresa eller varför inte en mat/vinresa.

Gran Canaria med sin huvudstad Las Palmas är en liten ö, från norr till söder så tar du dig på en dryg timme, runt ön kör du på enbart 4-5 timmar. Trots sin litenhet så har ön 4 klimatzoner och så otroligt mycket mera att se och uppleva än de vanliga turistorterna i söder på ön som tex Playa de Ingles, San Agustin, Maspalomas och Puerto Rico.

Bästa sättet att uppleva Gran Canaria på är med en liten hyrbil, här rekommenderas att man är en erfaren förare och känner sig trygg och säker innan man är redo att uppleva öns motorvägar längs kusten och även de i bland svindlande och de slingrande små vägarna med brantare stup på de centrala delarna av ön.

Gran Canaria är verkligen ön att besöka även för alla er som verkligen gillar aktivitet, motion och rörelse. Här finns något för alla smaker och intressen. Här finns som sagt färdiga paketlösning gällande temaresor och gruppresor för alla som önskar det, men för alla er som önskar uppleva vad ön erbjuder på egen hand kan också välja mellan aktiviteter som tex klättring, yoga, vandring, simning och mycket mer därtill.

Fotboll är världens utan tvekans största sport, numera så kan även Las Palmas stoltsera med ett riktigt bra fotbollslag som sedan ett par år tillbaka även spelar i La Liga, Spaniens högsta liga. För alla er som också vill passa på att även se en match med öns stolthet när ni är på Gran Canaria, var beredda på att biljettpriserna flerdubblas när storheter som Barcelona och Real Madrid kommer på besök för att möta UD Las Palmas på Estadio de Gran Canaria.