Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

FXGM: En pålitlig mäklare för alla dina placeringar

07.05.2018 · Posted in Övrigt

Handel är inte någon lätt marknad, oavsett vilken marknad det gäller. Särskilt inte i dessa moderna tider då det har blivit digitaliserat. Handel i en digitaliserad miljö är både bekväm och flexibel men du behöver ha tillgång till vissa verktyg, såsom en handelsplattform. Handlaren får tillgång till handelsplattformen via sin mäklare. Onlinehandel har möjliggjort handel över gränser, där en handlare i ett land kan handla med mäklare i andra länder.
Även om detta kan vara en fördel om du har möjlighet att välja rätt mäklare, kan det visa sig vara väldigt svårt att just hitta rätt mäklare. Valutahandlare kan förlora sitt självförtroende på grund de dagliga nyheter som kommer om mäklare som luras och bluffar. Även om det finns vissa riktiga bluffar, är vissa mäklare i stället offer för recensioner som sprids av deras konkurrenter. Även om det låter orealistiskt, är det en vanligt förekommande taktik som används av vissa mäklare för att dra andra välkända och genuina mäklare i smutsen, så att de själva kan göra affärer. Du kanske har läst om FXGM bluffen på internet. Har dessa rykten någon sanning bakom sig, eller är FXGM faktiskt den genuina och pålitliga mäklarfirma de påstår sig vara. Låt oss ta reda på detta.

Regleringar

FXGM är ett Depaho Ltd. varumärke som är auktoriserat för att tillgodose finansiella tjänster i en mängd olika länder. De försäkrar sig om att skydda sina investerares rättigheter genom att registrera dem under olika tillsynsorgan. De regleras under Cyprus Securities and Exchange Comission (CySEC), Autorité des Marchés, Financiers (AMF) & Banque de France (ACPR), The Financial Conduct Authority (FCA, UK), The Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV), Finansinspektionen (FI), Commissione Nazionale per le Società e la Borsa (CONSOB),Komisja Nadzaru Finansowego (KNF),Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin), Finanstilsynet (Norway), FSA Finanstilsynet (Denmark), FIN-FSA Finanssivalvonta (Finland), MFSA Malta Financial Services Authority, Finantsinspektsioon (Estonia), Narodna banka Slovenska (Slovak Republic), ASF Autoritatea De Supraveghere Financiara (Romania), AFM Autoriteit Financiële Markten (Netherlands) and FMA Financial Market Authority (Austria). FXGM regleras även av Markets in Financial Instruments Directive (MiFID) vilka upprätthåller en reglerad handelsmiljö över Europeiska Unionen.

Handelsprodukter

FXGM erbjuder ett brett utbud av handelsinstrument att välja mellan. En näringsidkare måste välja en mäklare som erbjuder alla typer av handelsinstrument. Detta är till stor hjälp för handlarna eftersom de inte kommer att behöva leta efter en ny mäklare varje gång de vill utöka sin handel med en ny handelstillgång.

Handelsplattform

En bra handelsplattform är av stor vikt för att kunna bli en framgångsrik aktör. Aktörer behöver en handelsplattform för att analysera marknadsförhållandena och göra sina beställningar. Om handelsplattformen laddar långsamt, inte har rätt analysverktyg eller är svår att använda, kommer det minska dina chanser att gå med vinst. En handelsplattform bör ha rätt verktyg för marknadsanalys, vara lätt att använda och vara responsiv. FXGM erbjuder två sådana plattformar, utformade för att ge användaren rätt handelsmiljö. Meta Trader 4 och PROfit är båda utformade för att uppfylla alla krav användaren har. PROfit erbjuder ett brett utbud av avancerade och professionella verktyg som är lätta att använda och kommer med fullt anpassningsbara funktioner. Denna plattform är lätt att använda, både för nybörjare och erfarna proffs. Meta Trader 4 är enkel att använda och har alla de funktioner som krävs av handlaren. PROfit finns tillgänglig i både mobil och online-version. Mobilversionen av PROfit tillåter användaren att handla på språng genom sina mobila enheter. Eftersom PROfit finns tillgänglig online slipper du installations- och nedladdningsprocessen.

Säker handel är deras högsta prioritet

Handel med en mäklare som bryr sig lika mycket om din säkerhet som du gör är allt en näringsidkare kan begära. FXGM ser till att din investering är säker, från din profilinformation till dina bankuppgifter. I allmänhet brukar bluffmäklare kräva en stor deposit innan du kan börja handla. Detta belopp blir låst hos mäklaren och investerare känner sig hjälplösa. FXGM låter dig börja handla med bara $200. Att sätta in pengar på ditt handelskonto är enkelt och tryggt. De erbjuder alla säkra metoder för insättningar. Du kan använda banköverföring, kreditkort, betalkort eller skrill.com. FXGM säkerställer också säkerheten för dina data. Således kan du vara säker på att dina data inte kommer att utsättas för stöld.
Withdrawal

FXGM kommer inte att hålla dina pengar. Det finns många mäklare som gör uttagsprocessen mycket svår vilket innebär att vinsten blir låst. FXGM däremot erbjuder en enkel uttagsprocess. Allt du behöver göra är att följa några enkla steg som anges av dem.
FXGM fokuserar även på att ge rätt mängd aktörer när de handlar. De har en stark kundtjänst i form av chatt, SMS-tjänst och personlig utbildning. Således kan man dra slutsatsen att FXGM inte är en bluff. Det är en genuin mäklare som arbetar med målet att ge allt som krävs för att få sina kunder att handla bättre.