Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

Fönster, glasdörrar och altandörrar online

09.06.2011 · Posted in Hus & Hem

Montera själv eller anlita hjälp?

För att ett fönster ska bli till glädje och hålla sin funktion undre många år, behöver det vara väl monterat. Bor du i Jönköpingstrakten hjälper vi gärna dig med monteringen. För boende i andra delar av landet, rekommenderas en lokal hantverkare med f-skattesedel. Det går också att montera ett fönster, glasdörr eller altandörr från Nordic Fonster på egen hand.

Professionell hjälp

Vi på Nordic Fönster rekommenderar att du låter ditt fönsterbyte ske av professionella hantverkare. Det ger säkerhet för dig som kund och garanterar att jobbet utförs på rätt sätt. Professionella hantverkare vet hur ett fönster ska monteras på bästa sätt. Till att börja med kommer nästan alltid monteringen med garantier. I de allra flesta fall, blir jobbet helt rätt utfört och du som kund behöver inte göra någonting. Fönstren kommer snabbt och enkelt på plats. Dessutom har du som privatperson och ägare till ett hus rätt att göra avdrag enligt Rot-avdragsregeln för montering av nya fönster. Det gör också att kostnaden för att anlita professionella hantverkare blir ganska
billig.

Säkerhet för dig som kund

Till det kommer att du som privatkund har ett gott skydd om du anlitar professionella hantverkare. Om något skulle gå fel, är det hantverkarens ansvar att rätta till det. I de ovanliga fall som fönstermonteringen skulle vara behäftad med fel, finns det många legala möjligheter för en kund till ett f-skatteregistrerat bolag att få ut ersättning och rättning för felet.

Montera själv

Om du är händig och snickarkunnig är det givetvis så att du kan montera nya fönster, utedörr eller altandörr på egen hand. Det är då mycket viktigt att montera alla fönster och dörrar korrekt. Inte minst är det viktigt att se till att placera fönstret eller dörren i våg. Var noga i varje enskilt moment vid monteringen så undviker du dyra misstag. Tänk på att de fönster vi på Nordic Fönster har till försäljning inte ska fästas med karmskruv. Utförliga monteringsanvisningar för hur du installerar nya fönster, utedörr eller altandörr finns på vår hemsida nordicfonster.com.

Vi hjälper dig!

Hos oss på Nordic Fönster kan du köpa billiga och högkvalitativa fönster och altandörrar online. Vi hjälper också dig med monteringen, om du bor i Jönköpoingstrakten. Vi har helt egna montörer som både hjälper till vid beställningen av våra fönster och vid själva monteringen. Inför arbetet kommer vi ut på plats. Kontakta gärna oss på nordicfonster.com för mer information.