Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

Flyttstädning i en svensk stad

09.08.2011 · Posted in Hus & Hem

Man är troligtvis inte helt ensam när man har funderat på att lämna bort sin flyttstädning i Eskilstuna. Det är en stor stad där det bor cirka 60 000 invånare i tätorter och 96 000 personer i hela kommunen. Det finns många kända ansikten som kommer härifrån bland annat fotbollsspelaren Kennet Andersson och sångaren Joakim Berg.

När det handlar om flyttstädning så är det ganska mycket att tänka på för det är så mycket man behöver göra för att man skall bli godkänd vid till exempel en avflyttningsbesiktning. Den vanliga städningen som man sköter dagligen är något helt annat än en flyttstädning. I en flyttstädning är det riktig rengöring, dels för alla vanliga områden som du städar i din vanliga städning men även många andra saker som till exempel rengöring av spisfläkt, avkalkning av badkar och liknande. Däremot så ingår inte avfrostning av kyl och frys (urtorkning ingår), nedtagning av tavelkrokar och liknade åtgärder. Mäklarsamfundet har en sammanställd rekommendation på vad som skall göra i en flyttstädning och alla seriösa städföretag följer denna.

Oavsett om det är en flyttstädning i Eskilstuna eller någon annan stans så skall man tänka på ett antal saker utöver vad som ingår i flyttstädningen. Man skall se till att det företag man anlitar har en fungerande och säker nyckelhantering och man skall jämföra flera företag mot varandra, priserna kan variera mycket på en flyttstädning i Eskilstuna. Det finns även ett antal webbplatser som listar företag som på något sätt inte sköter sig och dessa kan också vara värda att kolla upp. Det kan handla om företag som anlitar svart arbetskraft, inte betalas sina skatter och liknande. Se till att ta kontakt med ett seriöst städföretag när du skall flyttstäda!