Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

Få hjälp av en talarförmedling när du vill motivera, engagera och utbilda personalen

04.24.2018 · Posted in Övrigt

För att driva företaget och din affärsidé framåt behövs ofta en motiverad och engagerad personal. Utan motivation är det svårt att utveckla idéer och bli mer framgångsrika. Det finns många sätt att motivera sin personal på, bland annat genom roliga event och aktiviteter, teambuildingövningar och även genom att lyssna på en intressant talare.

Just talare har en förmåga att framföra olika budskap, bland annat kan de hålla tal i motivation och inspirera personalen. De kan även hålla i utbildningar och kurser för att lära personal, chefer och anställa nya saker. När du vänder dig till en talarförmedling kan du få hjälp att bli matchad med en talare som passar just din verksamhet. Kanske vill du ta med dina anställda på en föreläsning om motivation och arbetsglädje? Vänd dig i så fall till en förmedling som kan rekommendera olika talare som har kunskap inom ämnet. Det brukar även vara mycket uppskattat för personal och anställda att få gå på föredrag som hålls av kända talare. Bland annat kan du gå på en föreläsning som hålls av Babben Larsson, Ebba Kleberg von Sydow eller Paolo Roberto.

Vilken föreläsning känns relevant för ditt företag?

Det bästa när du kontaktar en förmedling med talare är att det ofta finns väldigt många anslutna talare hos samma förmedling. Detta innebär att du enkelt kan bli matchad med någon som pratar om just det du vill. Bland annat kan du välja ut ett ämne som affärsmannaskap, coachning, hälsa eller musik och därefter hitta olika talare. Även om ditt företag sysslar med marknadsföring kan det ändå vara utvecklande och kul att gå på ett föredrag om exempelvis träning. Hälsa och träning är trots allt något som gynnar alla och som ofta bidrar till mer energi. Du kan även boka in föreläsningar om sådant som ofta rör arbetsplatser, som stresshantering, effektivitet, samarbete eller strategiutveckling.

Att boka in några av Sveriges talare från kändiseliten kan vara otroligt utvecklande och framförallt roligt. Fundera själv på om du har några favoriter, kanske någon komiker du gillar. Det finns många talare som har andra yrken också och som är kända från andra saker, till exempel Caroline af Ugglas som mest är känd som sångare och konstnär men som också håller i spännande föreläsningar.

Kom även ihåg att det kan vara kul att kombinera lärorika och utvecklande föreläsningar med mer lättsamma aktiviteter som en matlagningskurs.