Artikelkatalog – En svenska artikelkatalog på för artiklar En svensk artikelkatalog där du kan finna en mängd intressanta artiklar. Bra sätt att sökmotoroptimera sin webbplats!

Eurolotto Sverige vinnande siffror och resultat

03.04.2014 · Posted in Nöje & Fritid

Eurolotto har några av de största jackpottarna i Europa, 9 europeiska länder spelar med över 150 miljoner potentiella deltagare. Det grundades av Storbritannien, Frankrike, och Spanien, och har sedan dess dykt upp i Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal, och Schweiz. Det är definitivt ett av världens största lotterier, och det är utan tvekan Europas topplotteri.

Sedan det skapades 2004 har det betalts över 3 miljarder pund, över 13 biljetter har lett till vinster på minst 100 miljoner pund, och den största var på imponerande enorma 161,653,000 pund, som vanns av ett brittiskt par i augusti 2012.

Kolla Eurolotto resultat på nätet

Lotteriet finns nu att spela över hela Europa och du kan delta i EuroLotto på webben. Även om du inte befinner dig i ett av de 9 länderna kan du köpa dina biljetter på nätet.

Och det är dessutom så att du får följande fördelar när du spelar på nätet:

  1. Det finns ingen risk att förlora en vinnarbiljett, alla satsningarna sparas hos biljettagenten som säger till dig när du vinner stort.
  2. Du behöver aldrig glömma dina turnummer igen. Genom att prenumerera ser du till att dina nummer alltid skrivs in på nästa dragning.
  3. Du behöver aldrig mer springa runt och leta efter ett ställe som säljer biljetter – köp biljetterna när det passar dig, från hemmets eller kontorets bekvämlighet.

Kolla in Europa Lotteriets vinnande tal och dragningsresultat på nätet strax efter dragningen, eller prenumerera på resultaten över email.

Det är enklare än du tror

Att spela är enkelt och rakframt. Europa Lotteriet dragningen har två rader nummer, eller en rad nummer och 1 rad stjärnor. Du måste välja 5 nummer från 1 – 50 och 2 rader stjärnor från 1 – 11.

Dragningarna äger rum varje tisdag och fredag runt 20:30 (beroende på var i Europa du befinner dig) och 21:30 i Storbritannien, Irland, och Portugal. Eurolotto resultat finns tillgängliga mellan 20 och 40 minuter efter dragningen. Eurojackpot har lanserats som en konkurrent, men har en lång väg att gå för att matcha sin konkurrent. Det gäller över hela linjen, Jackpottvinster, popularitet, antalet vinnare etc.

Sedan Eurolotteriet började 2004 har den brittiska delen donerat över 100,000,000 pund till välgörenhet och annat bra runtom i Storbritannien. Den brittiska delen donerar runt 28 % av intäkterna till goda ändamål och 12 % till kanslern, av vilket 40 % tillsammans går tillbaka till samhället eller landet du bor i, beroende på hur du ser på det. Så även om du inte vinner stödjer du någonting bra.